Vanaf 1 oktober 2018 kan je deze prachtige tent reserveren
SCOUT LODGETENT

Deze prachtige tent is 8 x 5m groot met een binnentent van 4,6 x 5,3 m. De binneninrichting is volledig in Douglashout.
Standaard is de tent uitgerust voor 4 personen, maar kan worden uitgebreid met maximum 2 extra bedden.
De masterbedroom heeft een dubbel bed van 140x200 (2 enkel dekbedden 200x140 en 2 kussens) en een ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet. 
In de 2de slaapkamer bevindt zich een stapelbed 2 x 190x70 (2 dekbedden 200x140 en 2 kussens). In deze slaapkamer kan eventueel een 3de bed bijgeplaatst worden.
Via een trapje kom je op de mezzanine waar nog een enkel bed 190x70 kan bijgeplaatst worden.
​De Kitchenette is ook van Douglashout gemaakt en heeft een spoeltafel met koud en warm water.
​In de leefruimte staat een tafel met 4 stoelen.
Het warm water wordt geproduceerd door een warmtepompboiler vlak buiten de tent. De buitenlucht wordt gebruikt als brandstof, is gratis en dus ook heel milieuvriendelijk. Om de ventilator te laten draaien wordt er een beetje stroom verbruikt.
Buiten is het heerlijk vertoeven op het houten terras waarop een gezellige tuinset staat met bijpassende kussens. Een eenvoudige hangmat maakt het compleet. De ruime luifel zorgt voor schaduw. We vragen aan onze gasten of zij tijdens hun verblijf geregeld de bloemetjes op het terras willen water geven.

UITRUSTING VAN DE SCOUT:
Deze tent is op dezelfde manier uitgerust als de PIONIER. De tent is op een houten vlonder geplaatst. Dit is comfortabel en makkelijk in onderhoud.

Lakens kan je zelf meebrengen of je kan bij ons lakenpakketten huren. Zie bij extra-te-huur 

Het keukenblokje bestaat uit: een 3-pits gasvuurtje, potten en pannen, kookmateriaal, borden, glazen, bestek, koffie- en theekan, kommen en schalen... en vanaf 2017 een spoeltafel met koud en warm water.
Voorts zijn er een teiltje, een trekker, een emmer en vuilnisemmer aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.
In het keukenblok staat een tafelmodel koelkastje met een vriesvakje.
Vanzelfsprekend is er elektriciteit aanwezig (bij de prijs inbegrepen) en heb je verlichting buiten op het terras. In de tent is er ook in elke ruimte licht voorzien.
Buiten kan je plaatsnemen in een comfortabele tuinstoel rond een tuintafel.
Heb je een peuter of een baby bij ? Bij ons kan je indien gewenst een bedje, badje en/of stoel bijhuren. Zie bij extra-te-huur !

EINDSCHOONMAAK en WAARBORG:
​Bij RESERVERING kan je kiezen of je de waarborg betaalt via overschrijving of cash bij aankomst. Deze waarborg wordt op het einde van je verblijf met de eindafrekening verrekend, met aftrek van eventuele schade.
​Ook de eindschoonmaak wordt verrekend indien je ervoor kiest om deze door ons te laten doen. Natuurlijk kan je ook zelf poetsen (wat onze voorkeur heeft) en dan worden er geen extra kosten aangerekend. Een stofzuiger en poetsmateriaal kan je bij ons gratis gebruiken.
BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een accommodatie huurt.
​Je kan ook zelf een bijzettentje meebrengen, dan zorg je ook zelf voor luchtbedden en slaapzakken.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.