Vanaf 1 oktober 2018 kan je deze prachtige tent reserveren

DE PIONIER LODGETENT:
Op het benedenveld staan 2 identieke prachtige lodgetenten opgesteld.
Op een houten vlonder staat deze comfortabele lodgetent van 8 x 5 meter en met binnentent van ongeveer 5 x 5 meter, eveneens origineel en leuk ingericht zoals al onze andere accommodaties, met degelijk Douglashout.
Dit prachtige hout van een majestueuze spar komt uit de plaatselijke bossen, splintert amper en is zeer weerbestendig. Beschermingsproducten zijn absoluut overbodig.
Er zijn 2 slaapunits met in totaal 6 bedden. De masterbedroomunit heeft een dubbelbed en de 2de unit is een dubbel stabelbed voor 4 personen.
Kinderen vinden het fantastisch om bovenin het ruime bed te slapen.
Een kinderbedje bijplaatsen is zeker mogelijk.
De Pionier heeft geen eigen badkamer maar je maakt gebruik van het gemeenschappelijk sanitair op enkele stappen lopen.
De 2 Pionier tenten staan op het benedenveld, vlakbij het peuterspeelhuisje met zandbak en glijbaan, ideaal om vanop je terras je bengels te zien ravotten.

UITRUSTING VAN DE PIONIER:
Deze tent is op dezelfde manier uitgerust als de SCOUT. (behalve de badkamer) De tent is op een houten vlonder geplaatst. Het is comfortabeler en makkelijker in onderhoud.
De bedden bestaan uit degelijke matrassen op lattenbodems, uitgerust met dekbedden (140x200) en hoofdkussens. Lakens kan je zelf meebrengen of je kan bij ons lakenpakketten huren. Zie bij extra-te-huur 
Het keukenblokje bestaat uit: een 3-pits gasvuurtje, potten en pannen, kookmateriaal, borden, glazen, bestek, koffie- en theekan, kommen en schalen...
Voorts zijn er een waterzak, een teiltje, een trekker, een emmer en vuilnisemmer aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.
Naast het keukenblok staat een tafelmodel koelkastje met een vriesvakje.
Vanzelfsprekend is er elektriciteit aanwezig (bij de prijs inbegrepen) en is er in elke unit verlichting voorzien.
Buiten op het terras, kan je plaatsnemen in een comfortabele tuinstoel. Een parasol zorgt voor extra schaduw en een eenvoudige hangmat maakt het nog aangenamer.
Heb je een peuter of een baby bij ? Bij ons kan je spullen zoals een bedje, badje en stoel bijhuren.
Zie bij extra-te-huur !

EINDSCHOONMAAK en WAARBORG:
​Bij RESERVERING kan je kiezen of je de waarborg betaalt via overschrijving of cash bij aankomst. Deze waarborg wordt op het einde van je verblijf met de eindafrekening verrekend, met aftrek van eventuele schade.
​Ook de eindschoonmaak wordt verrekend indien je ervoor kiest om deze door ons te laten doen. Natuurlijk kan je ook zelf poetsen (wat onze voorkeur heeft) en dan worden er geen extra kosten aangerekend. Een stofzuiger en poetsmateriaal kan je bij ons gratis gebruiken.
BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een accommodatie huurt.
​Je kan ook zelf een bijzettentje meebrengen, dan zorg je ook zelf voor luchtbedden en slaapzakken.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.