Reserveren voor seizoen 2018 kan vanaf 1 oktober


LE MIRADOR (stacaravan)
Halfweg de camping staat op een verhoogd terras onder een prachtige eikenboom onze stacaravan, Le Mirador. Dit betekent "uitkijkpost".
Vanop deze unieke ligging heb je een prachtig zicht over de camping en over het dal, zonder dat je inkijk hebt van andere campinggasten. Alsof je vanuit een arendsnest de camping overschouwt. Privacy troef dus !

De mooie eik zorgt voor veel schaduw, maar vergeet zeker niet van de zon te genieten op het terras.

We verhuren le Mirador als 4+2. Er is een slaapkamer met een dubbel bed (1m40 X 2m) en een heel gezellige bedstede met 2 x 2 enkele bedden. De bedstede bevindt zich in het leefgedeelte.
Dekbedden (telkens 1m40 X 2m) en hoofdkussens zijn voorzien. Lakens en dekbedovertrekken dien je zelf mee te brengen of je kan ze bij ons huren. Zie bij extra-te-huur  ! Dit geldt trouwens ook voor babyspullen zoals: een bedje, een badje en een kinderstoel.
 
De kleine comfortabele badkamer heeft een toilet, een lavabo en een comfortabele douche.
De keuken is compleet uitgerust met alle kooktoebehoren en eetgerei. Je kookt op een gasvuur en een tafelmodel koelkast is aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.

In het leefgedeelte bevindt zich een tafel met stoelen en een zitbank.

Buiten op het houten terras staat een tuintafel met tuinstoelen en een zeiltje zorgt voor extra schaduw.

EINDSCHOONMAAK en WAARBORG:
​Bij RESERVERING kan je kiezen of je de waarborg betaalt via overschrijving of cash bij aankomst. Deze waarborg wordt op het einde van je verblijf met de eindafrekening verrekend, met aftrek van eventuele schade.
​Ook de eindschoonmaak wordt verrekend indien je ervoor kiest om deze door ons te laten doen. Natuurlijk kan je ook zelf poetsen (wat onze voorkeur heeft) en dan worden er geen extra kosten aangerekend. Een stofzuiger en poetsmateriaal kan je bij ons gratis gebruiken.
BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een accommodatie huurt.
​Je kan ook zelf een bijzettentje meebrengen, dan zorg je ook zelf voor luchtbedden en slaapzakken.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.