SPEELMOGELIJKHEDEN

Kinderen doen niets liever dan (samen) spelen.
Op de camping is er ruimte zat waar ze zich kunnen uitleven. Ze vinden wel ergens een plekje waar ze een kamp kunnen bouwen of waar ze naar hartelust de natuur kunnen ontdekken.
Buiten deze “natuurlijke” troeven zijn er voor de kinderen op de camping nog enkele leuke speelplekken.

Speelhuisje:
Te midden van het benedenveld staat een speelhuisje. Onder het eenvoudige huisje kunnen de kinderen in de zandbak spelen of kunnen ze vanop de het platform via een glijbaan naar beneden roetsjen. Dit huisje is voor de allerkleinsten bestemd.

Trampoline:
Succes en plezier gegarandeerd. De trampoline werkt als een magneet. De kinderen doen niets liever dan de gekste sprongen te maken. Natuurlijk houden de ouders hierop toezicht, zodat er geen ongelukken gebeuren.

Pingpongtafel:
De uitvinder van de pingpongtafel had er waarschijnlijk nooit rekening mee gehouden dat aan zijn creatie wel met meer dan 2 personen kon gespeeld worden. De jongeren vinden het fantastisch om al pingpongend rond de tafel te lopen. Dit is de ideale plek voor de jongeren om elkaar te treffen.

Petanqueveld:
Of moeten we eerder spreken over een “KUBB” veld? Dit mooie veldje van fijn grind is ideaal voor een spelletje petanque of jeu de boules, maar wordt tegenwoordig eveneens gebruikt om Kubb te spelen. Het Vikingspel met de houten blokken is zeer populair bij alle leeftijden.

Groot speelterrein:
Achter het zwembad bevindt zich nog een terrein van 2,5 ha groot.
Hier wordt door B2B Adventure wekelijks het boogschieten georganiseerd.
Natuurlijk mag ook iedereen van dit leuke veld gebruik maken. Er zijn leuke hoekjes waar je kampjes kan bouwen enz..