Reserveren voor seizoen 2019 kan vanaf 1 oktober 2018

KAMPEERPLEKKEN:

Terrein:
Op het natuurlijke domein van 12 ha is een ruimte van 2,5 ha ingericht als kampeerterrein met 50 ruime tot zeer ruime plekken (150 à 250 m²). Deze mooie plekken liggen verspreid over de oppervlakte. Door de natuurlijke afscheidingen door bomen, bramen, brem, wilde bloemen en grassen hebben ze een intiem karakter, met zeer veel ruimte en privacy wat zorgt voor een rustgevend gevoel. Het terrasvormige karakter accentueert dit nog meer.
Le Peyral ligt op 700 m hoogte. Overdag kan de temperatuur hoog oplopen, maar zodra de zon ondergaat, koelt het snel af en zijn de nachten heerlijk koel en fris. Dit is prima voor een verkwikkende nachtrust, maar een warme slaapzak is zeker een aanrader!
​Op elke kampeerplek is er stroom van maximum 10A beschikbaar. Dit is niet veel en hou er dan ook rekening mee dat veel verbuikende toestellen zoals bbq's, koffiezetmachines etc.. niet mogelijk zijn.
Bekijk zeker de PLATTEGROND.
Tegenwoordig verschijnen er geregeld elektrische - en hybride auto's op de camping. Deze kunnen op de plek opgeladen worden voor een kleine meerprijs.

Benedenveld:
Enkele zeer ruime, vlakke plekken liggen rond een kinderspeelhuisje. Terwijl de jonge kinderen een mooi zandkasteel bouwen in de zandbak of met veel durf van de glijbaan glijden, kunnen de ouders vanuit hun luie zetel hun jongste spruiten in het oog houden.
Daarom zijn deze plekken uitermate geschikt voor gezinnen met heel jonge kinderen, ook omwille van de directe nabijheid van het zwembad en het groot speelveld met trampoline, pingpongtafel en petanqueveld.

Bovenveld:
Deze plekken hebben een terrasvormig karakter. Daar waar de begroeiing beperkt is, heb je soms een mooi uitzicht over het dal.
Enkele plekken zijn uitermate geschikt voor tentkampeerders. Met de auto kan je er niet bij, maar net daardoor zit je mooi afgezonderd en heb je het gevoel alleen op de camping te verblijven.
De meeste plekken hebben door de randbegroeiing voldoende schaduw om tijdens de heetste dagen verkoeling op te zoeken. Gelukkig wordt er geregeld gesnoeid, zodat de zon ook nadrukkelijk aanwezig kan zijn op de plekken.

Tractorhulp:
Door het terrasvormige karakter is het onbegonnen werk om met een gewone stadswagen een caravan naar boven te trekken. Geen nood, we brengen met alle plezier jullie rijdende huisje op zijn plaats met onze authentieke Renault tractor uit 1958. Zie de prachtige tractor aan het werk hieronder in het filmpje.

Eigen kampeermateriaal:
Alle plekken zijn geschikt om met je ruime tent en vouwwagen te kamperen. Op enkele plekken na kan je ook perfect een caravan plaatsen.
Heb je weinig plaats in je auto ? Geen nood, bij ons kan je extra koelkastjes, kinderpakketten etc... bij huren. Zie bij extra-te-huur ​!
De Renault uit 1958 moet met liefde behandeld worden, maar hij staat steeds paraat om uw caravan of vouwwagen op uw kampeerplek te brengen