Reserveren voor seizoen 2016 kan vanaf 1 oktober


STACARAVAN
Halfweg de camping staat op een verhoogd terras onder een prachtige eikenboom onze stacaravan.
Vanop deze unieke ligging heb je een prachtig zicht over de camping en over het dal, zonder dat je inkijk hebt van andere campinggasten. Alsof je vanuit een arendsnest de camping overschouwt. Privacy troef dus !

De mooie eik zorgt voor veel schaduw, maar vergeet zeker niet van de zon te genieten op het terras.

We verhuren de stacaravan als 4+2. Er is een slaapkamer met een dubbel bed (1m40 X 2m) en een slaapkamer met 2 enkele bedden. In het leefgedeelte kunnen er ook nog 2 personen slapen op een comfortabele uitrekbare slaapbank (1m40 x 2m).  Dekbedden (telkens 1m40 X 2m) en hoofdkussens zijn voorzien. Lakens en dekbedovertrekken dien je zelf mee te brengen of je kan ze bij ons huren. Zie bij extra-te-huur  ! Dit geldt trouwens ook voor babyspullen zoals: een bedje, een badje en een kinderstoel.
 
De kleine comfortabele badkamer heeft een toilet, een lavabo en een bescheiden douche.
De keuken is compleet uitgerust met alle kooktoebehoren en eetgerei. Je kookt op een gasvuur en een tafelmodel koelkast is aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.

In het leefgedeelte bevindt zich een tafel met stoelen en een zitbank.

Buiten op het houten terras staat een tuintafel met tuinstoelen en parasol.

Eventueel kan je naast de caravan nog een klein tentje bijplaatsen. Dat kan je zelf meebrengen of bij ons huren. Zie bij ingerichte-tenten !