Reserveren voor seizoen 2016 kan vanaf 1 oktober

             NIEUW !!!!!! De SCOUT LODGE tent op een houten vlonder

image-32690-ontwerp safaritent.png?1442944466831
Scout Lodgetent
Ontwerptekening


INGERICHTE TENTEN

Geen zin om na een lange rit in een brandende zon toe te komen op de plek van bestemming om dan je tent te moeten opzetten terwijl de kinderen naar het zwembad willen en jij al snakt naar het moment waarop je kan neerploffen in je luie stoel met een heerlijk glas rosé er bij?

Waarom sla je die stressvolle uren niet over zodat je meteen kan beginnen aan die rosé ?
Huur een compleet ingerichte tent op onze camping !
Er zijn 4 tenten beschikbaar, waarvan 2 zeer ruime luxueuze Bardani tunneltenten en nieuw vanaf zomer 2016, 2 zeer ruime, comfortabele Scout Lodge tenten.

Daarnaast is het ook mogelijk om een klein bijzettentje te huren.

We hebben voor de verhuurtenten enkele mooie plekken uitgekozen op de camping.
De 2 Bardani tenten staan naast elkaar op het benedenveld en de 2 nieuwe Scout Lodge tenten staan op het bovenveld. Al deze plekken zijn zeer ruim (minimum 200 m²) en hebben zowel zon als voldoende schaduw.

BARDANI TUNNELTENT:
Deze zeer ruime (7 x 4,5m) tunneltent van hoogwaardig katoen ripstof, heeft 3 afzonderlijke slaapcompartimenten en is standaard voor 4 personen uitgerust (kookgerei voor 6). Op aanvraag kunnen nog 2 bedden worden bijgeplaatst. Tussen 2 slaapcompartimenten in zit een scheiding die je kan losritsen. Hierdoor verdubbel je de slaapruimte, maar het kan ook handig zijn indien je graag toezicht houdt op een baby in een kinderbedje.

NIEUW !!!!!!    DE SCOUT LODGETENT:
Deze tent is 8 x 5m groot met een binnentent van 4,6 x 5,3 m en heeft 3 slaapcompartimenten. Ook deze tent is standaard uitgerust voor 4 personen (kookgerei voor 6) en kunnen er maximum 2 bedden worden bijgeplaatst.
Het is heerlijk vertoeven op het houten terras. De ruime luifel zorgt voor schaduw.


UITRUSTING VAN DE BARDANI EN DE SCOUT:
Beide type tenten zijn op dezelfde manier uitgerust. Nieuw voor 2015 is dat zij op een vlakke houten vloer zijn geplaatst. Het is comfortabeler en makkelijker in onderhoud.
De bedden bestaan uit degelijke matrassen (70 x190) op lattenbodems, uitgerust met dekbedden (140x200) en hoofdkussens. Lakens kan je zelf meebrengen of je kan bij ons lakenpakketten huren. Zie bij extra-te-huur 
Het keukenblokje bestaat uit: een 3-pits gasvuurtje, potten en pannen, kookmateriaal, borden, glazen, bestek, koffie- en theekan, kommen en schalen...
Voorts zijn er een waterzak, een teiltje, een trekker, een emmer en vuilnisemmer aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.
Naast het keukenblok staat een tafelmodel koelkastje met een vriesvakje.
Vanzelfsprekend is er elektriciteit aanwezig (bij de prijs inbegrepen) en heb je een oplaadbare lamp voor buiten. In de tent is een vaste lamp voorzien.
Buiten kan je plaatsnemen in een comfortabele tuinstoel rond een tuintafel. Een parasol zorgt voor extra schaduw.
Heb je een peuter of een baby bij ? Bij ons kan je spullen zoals een bedje, badje en stoel bijhuren.
Zie bij extra-te-huur !

BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een ingerichte tent of de KIP caravan huurt. Indien je met je eigen kampeermateriaal komt en dit tentje bij huurt, vragen we je om dit zelf te plaatsen.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.
​Hiernaast kan je een filmpje bekijken van onze ingerichte tunneltenten.
Te huur op Camping Le Peyral: totaal ingerichte luxueuze Bardani tunneltenten