B2B ADVENTURE

B2B Adventure is intussen een begrip op Le Peyral.
Al verschillende jaren werken we met hen samen.
​Enkel tussen +/- 5 juli en 22 augustus.

Het is een Nederlands bedrijf dat gecertificeerd is en enkel samenwerkt met gediplomeerde instructeurs of stagiairs. B2B beschikt over de nodige vergunningen om in de streek hun activiteiten te mogen organiseren.

B2B Adventure biedt een uitgebreid aanbod met buitensportactiviteiten aan.
Boogschieten en touwenparcours gaan door op-de-camping zelf en worden daarom op de volgende pagina voorgesteld. Alle andere activiteiten vinden in de nabije omgeving plaats.

Inschrijven voor deze activiteiten kan in de Chouette bij Ilse of Kris, of rechtstreeks bij B2B Adventure.

Canyoningdit is avontuur van de bovenste plank. Samen met de instructeurs daal je af al springend, glijdend of klauterend, in een kloof met uitdagende watervallen en natuurlijke waterglijbanen. Vanzelfsprekend wordt er gepaste kledij voorzien en het nodige veiligheidsmateriaal.

Speleologie: je gaat op ontdekkingstocht doorheen een grot. Soms moet je op je buik door een smalle gang kruipen of kom je in adembenemende kamers terecht en dit alles met de gepaste uitrusting, zoals een helm met lamp erop.

Kanoën: Niets zo zalig om per kano op een snelstromende rivier een vallei te verkennen. Onderweg kan je even stoppen om te zwemmen of te picknicken. Natuurlijk wordt dit ook begeleid door B2B Adventure.

Klimmen en abseilen: Uitgerust met de gepaste veiligheidsmaterialen, trotseer je een bergwand en nadien mag je als een tarzan naar beneden abseilen.

Mountainbiken: De instructeurs van B2B nemen je al fietsend mee langs de mooiste en uitdagendste routes in de streek.
Wil je dat zonder hen doen, dan kan dat ook. De MTB fietsen zijn op de camping te huur.
(enkel tijdens het hoogseizoen)

Meer info over deze buitensporten vind je op de website van B2B Adventure.