ARRANGEMENTEN

Kamperen in het laagseizoen heeft iets. Het is dan nog zeer rustig op de camping en je kan ten volle genieten van de rust, de omgeving en de natuur.
Speciaal voor deze rustzoekers bieden we het 6+1 arrangement aan. Je verblijft 7 nachten maar betaalt er slechts 6.

Gasten leren van mekaar arrangement:
Het spreekt voor zich.  Een natuurcamping als Le Peyral trekt vele natuurliefhebbers aan. Zeker omdat onze camping te midden van het “Parc Natural du Haut Languedoc” is gelegen, één van de grootste natuurparken van Frankrijk. Het is een immens gebied met enorm veel variatie aan fauna en flora. Trek noord-, zuid-, west- of oostwaarts, de sterk variërende landschappen wisselen mekaar af en vervelen nooit.
Daarom een oproep aan alle gasten/natuurliefhebbers die in de maanden juni en september komen: bundel jullie krachten en leer van mekaars kennis. Trek er samen op uit in de oneindigheid van de natuur en geniet er samen van.
Terug op de camping kan je samen nog nagenieten tijdens een maaltijd of bij een glas op het terras.
Natuurlijk nemen wij de nodige coördinatie op ons.

Buitensportarrangement:
Ga een week lang buitensporten onder de deskundige begeleiding van BtoB Adventure en combineer dat met een huurtent bij ons op de camping.

Werk arrangement:
In de maand mei bieden we een werkarrangement aan. De camping is dan officieel nog niet open maar met enkele vrijwilligers steken we de handen uit de mouwen en trachten de camping tiptop in orde te krijgen tegen de opening.
Het verblijf is dan gratis in ruil voor minstens een half dagje klussen per dag. Zo gaan werken en vakantie perfect samen!  ’s Avonds volgt de nodige gezelligheid in de Chouette...
Aan het einde van het seizoen, tussen 1 en 13 september herhalen we dat om het terrein winterklaar te maken.
Iets voor jou? Vraag zeker om meer informatie !

  • canyoning
  • Gezelligheid troef na een dagje werken