Camping open van 1 juni tot 3 september
34330, La Salvetat sur Agoût


Welkom

Op zoek naar een rustieke kleinschalige familiecamping te midden van de Zuid-Franse natuur in het Parc Natural du Haut Languedoc?

Kris en Ilse (Vlamingen) verwelkomen je van harte op Camping Domaine Le Peyral.

Op het 12 ha groot domein krijgt kamperen een andere betekenis. Zoek je ruime plekken in een natuurlijke omgeving, waar mensen komen om te genieten van een rustige en familiale sfeer, waar je geen nummer bent maar een zeer gewaardeerde gast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een verblijf op Camping Domaine Le Peyral staat voor een ontmoeting met een wegspringende ree tijdens de ochtendwandeling of met een fladderende vlinder op de weelderige weidebloemen.
Natuurlijk ontmoet je zeer fijne mensen bij de afwas, tijdens de familiewandeling met Kris of op ons gezellige terras.
Kinderen ontmoeten elkaar bij de trampoline, aan het nieuwe zwembad of eenvoudig bij het achterna springen van sprinkhanen.

Rust en ruimte zijn onze uitgangspunten. Jezelf terug ontmoeten is dan ook heel normaal.

Geniet bij het ontdekken van de troeven van Le Peyral op deze site.

We nemen je graag mee op reis en we hopen je deze zomer te mogen ontmoeten!

IN DE KIJKER VOOR 2016 !

Vroegboekkorting : Ook voor het nieuwe seizoen geven we graag een korting aan de vroegboekers. Kijk snel bij reserveren !

Laagseizoenactie : In deze periode betaal je voor een verblijf van 7 nachten slechts voor 6.

NIEUW !!!

De tunneltent en bungalowtent op het bovenveld worden vervangen door 2 zeer ruime, comfortabele lodgetenten, SCOUT genoemd.

​Op het chassis van een caravan bouwen we een nieuwe en zeer comfortable CARATENT . In het rijdend huisje met een originele voortent aan, bevinden er zich 5 bedden en een badkamer. Ja, je leest het goed! Luxueus kamperen met eigen sanitair. Klinkt dit een beetje als Glamping ? Ja, maar dan midden in de natuur met zeer veel rust.

Het nieuwe zwembad 12 x 6 m, gezuiverd op basis van zoutelektrolyse, wordt verder afgewerkt met een prachtig stenen terras van 230 m².

Als er nog tijd overblijft in de voorbereidingen, zal er nog een prachtige pizzaoven verschijnen op het terras. Dan kan je eenmaal per week heerlijke pizza's bestellen, gebakken in een houtgestookte oven.