2SUR5 BUITENSPORT

De buitensport is intussen een begrip op Le Peyral.
Al verschillende jaren bieden we dit aan.
​Enkel tussen +/- 10 juli en 25 augustus.

2SUR5 is een Nederlands bedrijf dat gecertificeerd is en enkel samenwerkt met gediplomeerde instructeurs of stagiairs. 2SUR5 beschikt over de nodige vergunningen om in de streek hun activiteiten te mogen organiseren.

2SUR5 biedt een uitgebreid aanbod met buitensportactiviteiten aan.
Het boogschieten en boomklimmen gaat door op-de-camping zelf en worden daarom op de volgende pagina voorgesteld. Alle andere activiteiten vinden in de nabije omgeving plaats.

Inschrijven voor deze activiteiten kan in de Chouette bij Ilse of Kris, of rechtstreeks bij 2SUR5
0031 626 756 605.

Canyoningdit is avontuur van de bovenste plank. Samen met de instructeurs daal je af al springend, glijdend of klauterend, in een kloof met uitdagende watervallen en natuurlijke waterglijbanen. Vanzelfsprekend wordt er gepaste kledij voorzien en het nodige veiligheidsmateriaal.

Speleologie: je gaat op ontdekkingstocht doorheen een grot. Soms moet je op je buik door een smalle gang kruipen of kom je in adembenemende kamers terecht en dit alles met de gepaste uitrusting, zoals een helm met lamp erop.

Kanoën: Niets zo zalig om per kano op een snelstromende rivier een vallei te verkennen. Onderweg kan je even stoppen om te zwemmen of te picknicken. Natuurlijk wordt dit ook begeleid door 2SUR5.

Klimmen en abseilen: Uitgerust met de gepaste veiligheidsmaterialen, trotseer je een bergwand en nadien mag je als een tarzan naar beneden abseilen.

Mountainbiken: Voorlopig wordt dit niet meer aangeboden, maar bij het meer Lac de Raviège kan je fietsen huren. In de streek zijn er routes uitgestippeld voor in totaal zo'n 600km.