BARDANI TUNNELTENT:
Deze zeer ruime (7 x 4,5m) tunneltent van hoogwaardig katoen ripstof, heeft 3 afzonderlijke slaapcompartimenten en is standaard voor 4 personen uitgerust (kookgerei voor 6). Op aanvraag kunnen nog 2 bedden worden bijgeplaatst. Tussen 2 slaapcompartimenten in zit een scheiding die je kan losritsen. Hierdoor verdubbel je de slaapruimte, maar het kan ook handig zijn indien je graag toezicht houdt op een baby in een kinderbedje.


UITRUSTING VAN DE BARDANI:
Deze tent is op dezelfde manier uitgerust als de SCOUT. De tent is op een houten vlonder geplaatst. Het is comfortabeler en makkelijker in onderhoud.
De bedden bestaan uit degelijke matrassen (70 x190) op lattenbodems, uitgerust met dekbedden (140x200) en hoofdkussens. Lakens kan je zelf meebrengen of je kan bij ons lakenpakketten huren. Zie bij extra-te-huur 
Het keukenblokje bestaat uit: een 3-pits gasvuurtje, potten en pannen, kookmateriaal, borden, glazen, bestek, koffie- en theekan, kommen en schalen...
Voorts zijn er een waterzak, een teiltje, een trekker, een emmer en vuilnisemmer aanwezig. Vaatdoeken en poetslappen dien je zelf mee te brengen.
Naast het keukenblok staat een tafelmodel koelkastje met een vriesvakje.
Vanzelfsprekend is er elektriciteit aanwezig (bij de prijs inbegrepen) en heb je een oplaadbare lamp voor buiten. In de tent is een vaste lamp voorzien.
Buiten kan je plaatsnemen in een comfortabele tuinstoel rond een tuintafel. Een parasol zorgt voor extra schaduw.
Heb je een peuter of een baby bij ? Bij ons kan je spullen zoals een bedje, badje en stoel bijhuren.
Zie bij extra-te-huur !

EINDSCHOONMAAK en WAARBORG:
​Bij RESERVERING kan je kiezen of je de waarborg betaalt via overschrijving of cash bij aankomst. Deze waarborg wordt op het einde van je verblijf met de eindafrekening verrekend, met aftrek van eventuele schade.
​Ook de eindschoonmaak wordt verrekend indien je ervoor kiest om deze door ons te laten doen. Natuurlijk kan je ook zelf poetsen (wat onze voorkeur heeft) en dan worden er geen extra kosten aangerekend. Een stofzuiger en poetsmateriaal kan je bij ons gratis gebruiken.
BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een accommodatie huurt.
​Je kan ook zelf een bijzettentje meebrengen, dan zorg je ook zelf voor luchtbedden en slaapzakken.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.