LA HULOTTE

​Van deze nieuwe accommodatie is er nog geen foto beschikbaar, omdat deze nog moet worden gebouwd.
​Wat wel geweten is dat dit een uniek concept is. La Hulotte (bosuil) wordt een minihuisje op wielen (+/- 20m²), geplaatst op een fantastische plek op het benedenveld (plek 11).
​Op de basis van een oude caravan bouwen we met degelijke materialen een duplex huisje. Gelijkvloers vind je een gezellige eethoek met slaapbank (1-persoons) en onder de mezzanine komen er 2 enkel bedden (70x200).
​Via een trapje kom je op de slaapverdieping. Op deze mezzanine komt er een dubbel bed 160x200.
​Dekbedden (enkel) en kussens zijn voorzien. Voor het huren van lakens verwijzen we je graag door naar onze EXTRA TE HUUR ​pagina.

​Op een houten terras (+/- 18 m²), met uniek afdak, bevindt zich nog een leuke tuinset.
​De keuken wordt een comfortabele compacte buitenkeuken met alles erop en eraan. Deze is mee in de tent geïntegreerd en kan worden afgesloten met een zeil.

​Standaard is La Hulotte voorzien met 4+1 bedden. Eventueel kan er nog een kinderbedje worden bijgeplaatst.

​Sanitair is niet aanwezig maar het gemeenschappelijk klein sanitair gebouw, is op enkele stappen verwijderd.
​Zodra er meer tekeningen of plannen beschikbaar zijn worden ze op deze pagina geplaatst.

EINDSCHOONMAAK en WAARBORG:
​Bij RESERVERING kan je kiezen of je de waarborg betaalt via overschrijving of cash bij aankomst. Deze waarborg wordt op het einde van je verblijf met de eindafrekening verrekend, met aftrek van eventuele schade.
​Ook de eindschoonmaak wordt verrekend indien je ervoor kiest om deze door ons te laten doen. Natuurlijk kan je ook zelf poetsen (wat onze voorkeur heeft) en dan worden er geen extra kosten aangerekend. Een stofzuiger en poetsmateriaal kan je bij ons gratis gebruiken.
BIJZETTENTJE:
Zo nodig kan je een extra koepeltentje bijhuren. In dit tentje leggen we ook matrassen. Dekbedden en hoofdkussens zijn eveneens voorzien. Lakens kan je zelf meebrengen of kan je bij ons huren.
Dit tentje wordt door ons vooraf geplaatst indien je een accommodatie huurt.
​Je kan ook zelf een bijzettentje meebrengen, dan zorg je ook zelf voor luchtbedden en slaapzakken.
Let wel dat we maximaal 6 personen toelaten per plek. Enkel in overleg kunnen we hier een uitzondering op maken.
image-130044-hulotte5.png
Een simpele schets van hoe het er ongeveer gaat uitzien. Op het zeer ruime terras komt er vanzelfsprekend een comfortabele tuin set.